Logitech MK295 Silent Wireless Combo moet voor een stillere werkplek zorgen

Stille variant van best verkochte toetsenbord-muisset MK270 moet 90% minder geluid produceren.

Logitech MK295 Silent Wireless combo
Logitech

Of het nu om de kantoortuin of het thuiskantoor gaat, met veel mensen op een klein oppervlak stoor je elkaar al snel. Om die reden zijn mechanische toetsenborden, populair onder gamers, tot dusver nooit echt een hit geworden voor zakelijk gebruik: de meest varianten maken te veel herrie. Ook gewone membraantoetsenborden kunnen er wat van, maar Logitech wil met de nieuwe MK295 toch een lans breken voor stilte op de werkplek.

De MK295 moet 90% minder typ- en klikgeluiden produceren dan de bekende MK270. 

“Of je nu thuis of op kantoor werkt, we weten dat lawaai een van de grootste nadelen is voor creativiteit, leren, productiviteit en zelfs het mentale welzijn. Onze SilentTouch-technologie in de nieuwe MK295 Silent Wireless Combo brengt de focus terug naar uw werk en weg van alle afleidingen in de omgeving”, aldus Elze de Leeuw, marketingmanager van creativiteit en productiviteit bij Logitech. 

Naast stilte onderscheidt de desktop set zich met een morsbestendig ontwerp van het toetsenbord, 'duurzame' toetsen en in hoogte verstelbare pootjes. Logitech belooft een werkingsduur van 36 maanden op een batterij voor het toetsenbord en 18 maanden voor de muis. De draadloze werking zal voor sommige werkplekken minder aantrekkelijk zijn, veel werkgevers geven de voorkeur aan een bedrade verbinding.

De MK295 Wireless Silent Combo krijgt een adviesprijs van 29,99 euro en is vanaf september verkrijgbaar.

Related:

Copyright © 2020 IDG Communications, Inc.

  
Shop Tech Products at Amazon