Ga met ons mee de Virtual Reality-achtbaan in

Een rondrit met een hangende luchttrein door het fictieve Metropolis gaat gruwelijk mis en terwijl je virtueel de diepte instort, roetsjt de trein waar je inzit in de fysieke wereld met 120 kilometer per uur 67 meter steil naar beneden. Dit is de VR-achtbaan van Six Flags.

<p><b>Celebrating our 5th edition</b></p><br>

<p>Op 28 september organiseren wij de 5de editie van IT Innovation Day. Onze sprekers gaan het gesprek aan over onderwerpen die niet alledaags en zelfs een tikkie controversieel zijn. Experts op het gebied van medisch zelfexperiment, cyber war, big data, de maakbare maatschappij, commerciële doeleinden van satellieten en de BotNet of Things. </p><br>

<p>Verwacht korte en krachtige sessies van gamechangers, die het experiment zijn aangegaan en zich uitspreken over de comfort- en gevarenzones die we binnenkort tegemoet treden. </p><br>

<p>Schrijf uzelf nu kosteloos in!</p> <br>

In Six Flags New England in de VS kunnen bezoekers nu een virtual reality-achtbaan ervaren in een daadwerkelijke achtbaan om het gevoel ervan te versterken. VR is daarom toegevoegd aan een van de populairste attracties van het park: Superman The Ride (eerder bekend als Bizarro).

Het is 's werelds hoogste, snelste en langste VR-achtbaan, met duiken van 67 meter, snelheden van 120 kilometer per uur en een totale baanlengte van meer dan 1,6 km.

Foto: Six Flags

Elke dag loopt een team van veiligheidsspecialisten, onderhoudsmonteurs en attractiebedieners de status van de baan na. In de opstapplaats is een gebied waar bezoekers hun headset oppikken en ze worden opgeladen. De headsets lezen een QR-code op de achterkant van de stoel voor de passagiee om de VR-animatie te starten. De voorste twee zitplaatsen zijn dan ook ouderwetse VR-loze plekken.

Foto: Brandon Butler

1 2 3 4 5 Page 1
Page 1 of 5
7 inconvenient truths about the hybrid work trend
Shop Tech Products at Amazon